• Durada: 2 cursos
  • Estudis: Batxillerat
Badia i Margarit

El Batxibac és un programa d’estudis que permet a l’alumnat cursar un currículum mixt entre el Batxillerat i el Baccalauréatfrancès, implica estudiar un terç de l’horari lectiu del Batxillerat en llengua francesa i permet obtenir la doble titulació.

L’alumnat que cursi el currículum mixt, a més a més d’obtenir el títol de batxiller, si supera totes les matèries cursades, obtindrà també el diploma de Baccalauréat,si supera una prova externa que es desenvolupa íntegrament en francès (durant el mes de maig del segon curs de Batxibac)

 

Modalitat

Presencial, amb una tarda presencial extra a la setmana. Puntualment, si la situació sanitària ho requereix i així ho estableix el Departament, s’hibrida sincrònicament (classes en línia, en directe).

 

Contacte i més informació

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.insbadiaimargarit.cat

Més informació

Matèries:

Hi ha l’estada a França que, puntualment per la pandèmia, es pot adaptar a activitats extres dins del centre, fora de l’horari lectiu. Possibilitat de cursar l’Estada a l’Empresa.
  • Opció d’entrar a la Universitat com a alumne internacional.
  • Certificació del nivell de llengua estrangera que demanen en acabar el Grau.
  • tenir el títol de graduat o graduada en educació secundària obligatòria (GESO) o
  • tenir el títol de tècnic o tècnica d'un cicle formatiu de grau mitjà o tècnic superior o tècnica superior d'un cicle formatiu de grau superior (en aquests casos es pot demanar la convalidació de matèries específiques i del treball de recerca) o
  • haver cursat estudis de sistemes educatius estrangers que hagin estat homologats amb el títol de GESO o el de tècnic o tècnica. L'homologació s'acredita mitjançant la credencial corresponent o bé, si encara es troba en tràmit, presentant el “volant per a la inscripció condicional en centres educatius”.