Servei d'orientació

Servei d’orientació acadèmica individualitzada i personalitzada dirigida a l’alumnat de secundària i les seves famílies amb  l’objectiu d’companyar l’alumnat en la construcció dels seus itineraris personals, formatius i laborals. Aquest servei s'ofereix en alguns centres educatius de la ciutat cada matí i en l'equipament juvenil "La Kaserna" els dimarts de 16 h a 18:30 h.

Per tal de demanar cita, es pot contactar amb l'orientadora per correu electrònic, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o a través de whatsapp al 662172194.

Buscant el Nord

Programa de xerrades per ajudar en la presa de decisions de cara a les preinscripcions als estudis, amb l’objectiu d’orientar als i les joves i les seves famílies en aquest canvi d'etapa. Aquest cercle de xerrades es duu a terme  de gener a març, i durant la Fira de l’Ensenyament d’Igualada.

Veure les xerrades

Necessites orientació? T'ajudem!

Vols estudiar però no saps què? O no saps on fan el batxillerat que t'interessa? Potser vols posar-te a treballar? O no tens gens clar què fer? Utilitza el mapa de recursos per descobrir quines opcions tens!

Veure el mapa