• Durada: per infants de 3 a 12 anys
  • Estudis: Segon cicle d'educació infantil i primària
Emili Vallès

Som una escola pública amb 50 anys d’història. Estem situats en un entorn privilegiat, envoltats de bosc i natura dins i fora del centre, amb patis grans i un edifici d’una sola planta totalment accessible i ple de llum. Aprofitant tot això, ja fa anys que mantenim viu el projecte d’Escola Verda, amb el nostre hort, projecte de compostatge i de respecte de l’entorn com un dels seus pilars.

El nou projecte d’innovació STEAM impulsa una nova mirada cap a propostes globalitzadores, actives i enriquidores, mitjançant l’ús de diferents materials matemàtics, artístics, científics, tecnològics i digitals.

A nivell organitzatiu i pedagògic, cal destacar que el projecte d’educació Infantil contempla agrupaments internivells i flexibles. D’aquesta manera s’afavoreix la convivència i cooperació, així com l’adaptació a l’etapa i a les diferents activitats i propostes. Dins l’horari, també es contempla l’espai dels ambients, amb propostes que potencien l’observació, la comunicació, la manipulació i la reflexió.

 

Contacte i més informació

Codi centre: 08019460
Av. Emili Vallès, 2
Tel. 93 803 56 58
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.emilivalles.cat