• Durada: 1 any escolar
  • Estudis: PFI
Escola Pia

Aquests estudis capaciten per dur a terme tasques bàsiques de:

  • Operacions bàsiques de preparació i conservació d’elaboracions culinàries senzilles.
  • Operacions de preparació i presentació d’aliments i begudes en establiments de restauració.
  • Assistir en els processos de servei i atenció al client

 

Contacte i més informació

93 803 27 00
www.epiaigualada.cat 

Més informació

Característiques:

Mòduls Formació Professional (615h)
  • Tècniques elementals del servei
  • Aprovisionament, preelaboració i conservació culinàries.
  • Elaboració culinària bàsica
  • Formació en centres de treball - FCT (180h)
  • Projecte integrat
  • Formació bàsica en prevenció de riscos laborals
Mòduls Formació General (345h)
  • Estratègies i eines de comunicació
  • Entorn social i territorial
  • Estratègies i eines matemàtiques
  • Incorporació al món professional
Tutoria, seguiment i orientació personalitzada (40 hores)
Presencial
  • Ajudant de cuina de restaurants i bars
  • Ajudant de cambrer de restaurants i bars
  • Certificat acadèmic i professional, que conté la qualificació final obtinguda en el PFI i acredita les competències professionals assolides.
  • Certificat del Curs d’accés als cicles formatius de grau mitjà (CAM), si el PFI s’ha cursat en un centre autoritzat a impartir aquest Curs d’accés.
  • Accés als cicles formatius de grau mitjà, d’acord amb la Resolució EDU/2638/2020, de 26 d'octubre. Reconeixement dels mòduls professionals superats en el PFI per a l'obtenció del títol professional bàsic associat al perfil.
  • Certificat de professionalitat que emet l'Administració laboral.
  • Accés als centres de formació d'adults per obtenir el graduat en educació secundària obligatòria (GESO), sense complir el requisit de tenir 18 anys.
  • Poden accedir a aquest programa de formació i inserció (PFI) els joves no ocupats que compleixin com a mínim 16 anys d'edat i com a màxim 21 en l'any d’inici del programa i que no hagin obtingut el graduat en ESO.